Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Produit animal")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 35

  • Page / 2
Export

Selection :

  • and

Déterminants de la qualité des produits animaux : Agriculture et alimentation : des liens à repenser = The determinants of animal products qualities : Agriculture and Food : some links to rethinkCOULON, Jean-Baptiste.OCL. Oléagineux, corps gras, lipides. 2008, Vol 15, Num 2, pp 126-133, issn 1258-8210, 8 p.Conference Paper

13es rencontres autour des recherches sur les ruminants (Paris, 6-7 décembre 2006)Rencontres autour des recherches sur les ruminants. 2006, issn 1279-6530, isbn 2-84148-250-2, 1Vol, 452 p., isbn 2-84148-250-2Conference Proceedings

El complejo cárnico uruguayo ante la realidad del Mercosur = La filière viande en Uruguay face à la réalité du MercosurSEGRELLES SERRANO, J.A.Estudios geográficos. 2002, Num 246, pp 101-118, issn 0014-1496, 18 p.Article

L'illusoire compétitivité agricole des PECO : vers l'élargissement des exportations de l'UEPOULIQUEN, A.Le Courrier des pays de l'Est. 1997, Num 416, pp 51-56, issn 0590-0239Article

Adéquation entre offre et demande en viande bovine en France = Qualitative balance of supply and demand of beef meat in FranceRICHARD, M; DENOYELLE, C; MONNIOT, C et al.Rencontres autour des recherches sur les ruminants. 2008, Vol 15, pp 227-234, issn 1279-6530, isbn 978-2-84148-580-2, 1Vol, 8 p.Conference Paper

Le système australien de prédiction de la qualité sensorielle de la viande bovine MSA : Présentation, expertises scientifique et professionnelle = The Australian beef eating quality prediction model MSA : Presentation, scientific and professional assessmentMOËVI, I; HOCQUETTE, J. F; JURIE, C et al.Rencontres autour des recherches sur les ruminants. 2008, Vol 15, pp 97-100, issn 1279-6530, isbn 978-2-84148-580-2, 1Vol, 4 p.Conference Paper

Microbial load, acidity, lipid oxidation and volatile basic nitrogen of irradiated fish and meat-bone mealsAL-MASRI, M. R; AL-BACHIR, M.Bioresource technology. 2007, Vol 98, Num 6, pp 1163-1166, issn 0960-8524, 4 p.Article

Alternative (shorter) food supply chains and specialist livestock products in the Scottish-English bordersILBERY, B; MAYE, D.Environment & planning A (Print). 2005, Vol 37, Num 5, pp 823-844, issn 0308-518X, 22 p.Article

Les grands marchés internationaux des produits de la merGUIFFRE, P.Pêche maritime. 1991, Vol 70, Num 1352, pp 224-233, issn 0031-3726Article

Life cycle impacts of protein-rich foods: creating robust yet extensive life cycle models for use in a consumer appHEAD, Marieke; SEVENSTER, Maartje; ODEGARD, Ingrid et al.Journal of cleaner production. 2014, Vol 73, pp 165-174, issn 0959-6526, 10 p.Article

Distribution of trace elements in certain ecological components and animal products in a dairy farm at Tirupati, Chittoor District, Andhra Pradesh, IndiaRAGHU, V.Environmental monitoring and assessment. 2013, Vol 185, Num 12, pp 10431-10440, issn 0167-6369, 10 p.Article

Radionuclide transfer to animal products : revised recommended transfer coefficient valuesHOWARD, B. J; BERESFORD, N. A; BARNETT, C. L et al.Journal of environmental radioactivity. 2009, Vol 100, Num 3, pp 263-273, issn 0265-931X, 11 p.Article

Breeding salmonids for feed efficiency in current fishmeal and future plant-based diet environmentsQUINTON, Cheryl D; KAUSE, Antti; KOSKELA, Juha et al.Genetics selection evolution (Print). 2007, Vol 39, Num 4, pp 431-446, issn 0999-193X, 16 p.Article

14es rencontres recherches ruminants (Paris, 5-6 décembre 2007)Rencontres autour des recherches sur les ruminants. 2007, issn 1279-6530, isbn 978-2-84148-439-4, 1Vol, 472 p., isbn 978-2-84148-439-4Conference Proceedings

L'intégration des marchés de l'agro-industrie en Europe et la PACDAVIDSON, R; DORFNER, V; GERARD-VARET, L. A et al.Cahiers d'économie et sociologie rurales. 1992, Num 22, pp 53-64, issn 0755-9208Article

Transformação de produtos da pesca = Transformation des produits de la pêcheLEAL, M.C.Banco de Fomento e Exterior, Estudios. 1990, Num 29, isbn 972-9420-21-1, 222 p., isbn 972-9420-21-1Book

The role of animal nutrition in designing optimal foods of animal origin as reviewed by the COST Action Feed for Health (FA0802)PINOTTI, Luciano; KROGDAHL, Ashild; GIVENS, Ian et al.Biotechnologie, agronomie, société et environnement. 2014, Vol 18, Num 4, pp 471-479, issn 1370-6233, 9 p.Article

15es rencontres recherches ruminants (Paris, 3-4 décembre 2008)Rencontres autour des recherches sur les ruminants. 2008, Vol 15, issn 1279-6530, isbn 978-2-84148-580-2, 1Vol, 452 p., isbn 978-2-84148-580-2Conference Proceedings

Composition en acides gras du lait : impact d'une restriction du temps d'accès au pâturage des vaches laitières en interaction avec la quantité de maïs à l'auge = Milk fatty acid composition : effect of restricting time at pasture of grazing dairy cows under two feeding regimesHURTAUD, C; PEREZ-RAMIREZ, E; DELABY, L et al.Rencontres autour des recherches sur les ruminants. 2008, Vol 15, pp 105-108, issn 1279-6530, isbn 978-2-84148-580-2, 1Vol, 4 p.Conference Paper

Consommation de viande de ruminants en France : une analyse des évolutions à partir de l'enquête « budget des familles » (1995-2005) = Consumption of ruminant meat : an analysis of changes using the Family Budget survey (1995-2005)SANS, P; DE FONTGUYON, G.Rencontres autour des recherches sur les ruminants. 2008, Vol 15, pp 235-238, issn 1279-6530, isbn 978-2-84148-580-2, 1Vol, 4 p.Conference Paper

Qualification des carcasses en AOC « Boeuf de Charolles » = Characteristics of carcasses in the PDO « Boeuf de Charolles »PIERRET, P; SAUVAGEOT, E; GUERY, L et al.Rencontres autour des recherches sur les ruminants. 2008, Vol 15, pp 101-104, issn 1279-6530, isbn 978-2-84148-580-2, 1Vol, 4 p.Conference Paper

Alternative Marketing Strategies for Honey and Other Bee Products in TurkeySANER, Gamze; YERCAN, Murat; ENGINDENIZ, Sait et al.Journal of agricultural & food information. 2007, Vol 8, Num 4, pp 65-74, issn 1049-6505, 10 p.Article

Nuove risorce per la geografia del turismo rurale : ecologia storica e risorce ambientali nell'Appennino Ligure-Emiliano = De nouvelles ressources pour la géographie du tourisme rural. L'écologie historique des ressources environnementales dans les Appennins de Ligurie-EmilieCEVASCO, R.Bollettino della Società geografica italiana. 2005, Vol 10, Num 2, pp 345-374, issn 0037-8755, 30 p., Ser. 12Article

Des vaches, des moutons et des poules ou de quelques usages contemporains du patrimoine vivantCHEVALLIER, D.Revue de géographie alpine. 1998, Vol 86, Num 4, pp 61-70, issn 0035-1121Article

Issledovanie vlijanija pogodnyh uslovij na produktivnost' ovec v TurkmenistaneDANIELOV, S. A; GRINGOF, I. G.Problemy osvoeniâ pustyn'. 1990, Num 1, pp 39-45, issn 0032-9428Article

  • Page / 2